FAQ

FIND SVAR PÅ DE MEST STILLET SPØRGSMÅL

Alle Trigger-smykker er håndlavede af smykkedesigner Mathilde Sjølander Andresen på vores værksted i hjertet af København. Vores sortiment omfatter ringe, brocher, øreringe, lommesmykker og halskæder. Smykkerne fremstilles i enten ren sølv eller 14 karat guld – enkelte tøjsmykker i messing og nogle sølvsmykker kan bestilles guldbelagt med 23 karat guld. Information om de tilgængelige materialer for hvert enkelt smykke fremgår af beskrivelsen.

Når du har afgivet din ordre fra vores kollektioner, begynder vi at fremstille dit smykke. Derfor er leveringstiden typisk mellem 10 og 15 arbejdsdage. Dette sikrer kvalitet og individualitet, og at hvert enkelt smykke bliver en enestående, håndlavet kreation skabt specielt til dig.

Smykkerne fremstilles i enten ren sølv eller 14 karat guld – enkelte tøjsmykker i messing og nogle sølvsmykker kan bestilles guldbelagt med 23 karat guld. Information om de tilgængelige materialer for hvert enkelt smykke fremgår af beskrivelsen. Du er velkommen til at kontakte os for at få mere information om prisen på guldvarianterne.

Drømmer du om andre stenfarver på de smykker, vi har i vores kollektioner, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den perfekte kombination af stenfarver til dig.

Hvis du har købt en ring eller modtaget en ring i gave fra Trigger Jewelry, og den enten er for stor eller for lille, tilbyder vi altid at ændre ringstørrelsen uden ekstra omkostninger, så den passer perfekt til dig. For ringe med indfattede sten har vi desværre kun mulighed for at øge størrelsen, ikke formindske den. Vær opmærksom på dette, hvis du overvejer at købe en ring med sten. Generelt kan alle smykker tilrettes, justeres og restaureres gratis de første 2 år efter købet.

Har du brug for et eksklusivt smykke til en forlovelse, fødselsdag, barnedåb eller en anden betydningsfuld begivenhed? Vi tilbyder dig muligheden for at skabe et fuldstændig unikt, specialdesignet smykke, hvor vi skræddersyr smykket efter dine specifikke ønsker, præferencer og personlige stil.

HAR DU STADIG ET SPØRGSMÅL?

Kontakt os gerne for mere information.

KONTAKT